BABYMASSAGE

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

BABYMASSAGE VANAF 1 MAAND

Babymassage is gebaseerd op Shantala massage, een soort massage die in India gebruikt wordt tijdens de dagelijkse verzorging van de baby’s. 

Uw baby masseren is een intiem moment dat u samen met uw baby deelt. Een moment van vertrouwen en geborgenheid waarin uw baby zich geliefd, verzorgd en beschermd voelt.

De aanraking bevordert het “welbehagen” van uw baby en dit maakt hem sterker en vatbaarder voor zijn omgeving.

Een babymassage is:

 • Kalmerend en rustgevend
 • Bevordert de spijsvertering.
 • Stimuleert de motorische ontwikkeling
 • Versterkt de weerstand.

 Een volledige sessie babymassage duurt 1.5 uur:

 • Ik begeleid jullie om de massage technieken correct toe te passen
 • Wij volgen de noden en het rhytme van jouw baby. Baby is koning!
 • Jullie krijgen een syllabus mee met al de technieken die jullie hebben geleerd en geoefend.

De babymassage gebeurt liefst ongestoord, in een rustige en verwarmde ruimte. Wij hebben geen haast! Voor de babymassage is de baby liefst niet te moe en heeft de baby geen honger, op die manier kunnen u en uw baby volop genieten van de massage.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Wil je een babymassage feestje organiseren samen met andere vrienden die net ouders zijn geworden? Contacteer ons.

 

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

De zwangerschapsmassage is een heerlijke verwennerij als u in verwachting bent. Het kan ook een heilzaam middel zijn bij de typische klachten tijdens deze unieke fase in het leven van een vrouw: krampen, rugpijn, onrust, vermoeidheid, etc.  
Tijdens de zwangerschap hebben de vrouwen vaak onzekerheid over hoe alles zal verlopen, ook zijn ze vaak bezig met het werk binnen en buiten het huis, het zorgen van de grotere kinderen, …,  waardoor ze minder momenten van rust hebben.
 
De zwangerschapsmassage helpt u om de klok even stil te zetten, tot rust te komen, tot uzelf te komen en geeft u
de kans om uw lichaam te voelen. U wordt dan bewuster van de veranderingen die in uw lichaam gebeuren en u voelt zich nog meer als een eenheid met het kleine leven die zich in uw buik ontwikkelt.
 
Op een verwarmde massagetafel en door het gebruik van een banaankussen en andere extra kussens ligt u lekker comfortabel onder de dekens. U kiest het aroma die u het liefst hebt binnen een aantal keuzes die ik voor u heb gemaakt (van toepassing voor tijdens de zwangerschap, uiteraard).
 
Enkel het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt is even niet onder de dekens. De buik komt ook aan de beurt als u daar zin in hebt. Vooraleer ik de buik masseer, vraag ik altijd om toestemming. Als de buik gemasseerd wordt, wordt dit ervaren als “heel aangenaam”.
 
Weet ook dat voetreflexotherapie een enorme steun kan zijn voor, tijdens en na de zwangerschap.
Wilt u meer informatie of een afspraak maken?  Contacteer ons.

Klanten ervaringen

 • Pilar geeft sessies babymassage met heel veel zorg en warmte naar alle deelnemers. Iedereen kan op zijn eigen tempo volgen. Er wordt ook tijd gemaakt voor individuele vragen en ondersteuning. Zeker een aanrader!. Elly VA. Wieg Wijs Inloopteam Brugse Poort, Gent.
 • Je recommande! Personne à l’écoute, très attentive, souriante et accuieillante. J’ai déjà été 2 fois (massage pour femme enceinte et drainage lymphyqur) et j’irai sûremet encore. Merci pour tout, Merve P.
 • De zwangerschapsmassages bij Pilar zijn fantastisch. Je wordt er harteljk ontvangen. Pilar doet de massage met ontzettend veel zorg en warmte en nadien voel je je herboren. Een regelrechte aanrader! Sophie L.
 

PRIJZEN

Bij ME-MY Studio

Aan huis (verplaasingskosten niet inbegrepen)

BETALING

 • Via overschrijving vóór de behandeling
 • Ter plaatse: contant of met Bancontact app